Punem calitatea pe primul plan

Realizam produse competitive folosind materii prime performante

Solutii de protectie acum la indemana

Calitate direct de la producator

Folie polietilena expandata

PREV
NEXT

Cine suntem?

Best Business Office este o companie tanara cu o echipa dedicata pentru a oferii clientilor solutii de ambalare si protectie cat mai exacte pentru nevoile lor.Incepand din anul 2010 si pana in toamna lui 2013 Best Business Office s-a ocupat doar cu distributia de consumabile destinate ambalarii .

In anul 2013 Best Business Office incepe colaborare cu primii parteneri externi pentru polietilena expandata , profile si folie cu bule , benzi de paletizat si echipamente destinate ambalarii.Incepand cu octombrie 2013 s-a achizitionat un utilaj de productie confectii din folie cu bules si polietilena expandata .

Lorem Ipsum este pur şi simplu o machetă pentru text a industriei tipografice. Lorem Ipsum a fost macheta standard a industriei încă din secolul al XVI-lea, când un tipograf anonim a luat o planşetă de litere şi le-a amestecat pentru a crea o carte demonstrativă pentru literele respective. Nu doar că a supravieţuit timp de cinci secole, dar şi a facut saltul în tipografia electronică practic neschimbată. A fost popularizată în anii '60 odată cu ieşirea colilor Letraset care conţineau pasaje Lorem Ipsum, iar mai recent, prin programele de publicare pentru calculator, ca Aldus PageMaker care includeau versiuni de Lorem Ipsum.

Scopul nostru este sa depasim asteptarile dumneavoastra.

Vom realiza acest lucru prin furnizarea de ambalaje si materiale pentru izolatii de calitate la preţuri competitive.
Va stam la dispozitie pentru orice informatii si va invitam sa va convingeti de calitatea produselor noastre.

TOP