Despre noi

Cine suntem?

Best Business Office SRL a fost înființată în decembrie 2010, având ca obiect inițial de activitate distribuția de consumabile destinate ambalarii produselor. În 2013, din dorința de a răspunde unei cereri neacoperite pe piață, ne-am orientat spre producția de ambalaje. Astfel a fost achiziționat primul utilaj de producție. În 2014 Best Business Office SRL și-a extins activitatea în urma cumpărării propriului spațiu de producție în satul Drâmbar, comuna Ciugud, județul Alba. De asemenea, începând cu 2014, capacitatea de producție a firmei a crescut constant, fapt datorat achiziționării unui utilaj nou de producție în fiecare an, urmând ca la sfârșitul anului 2016 toate produsele să fie procesate de pe patru utilaje în total. Astfel, utilizând tehnologii avansate și moderne, Best Business Office SRL deține cele mai mari utilaje de converting pentru folii de polietilenă expandată și folii cu bule de aer din România. In 2019 am inceput sa dezvoltam si ambalajele de carton pentru creșterea portofoliului  soluțiilor de ambalare sustenabile în acord permanent cu mediul. Investim în permanență resurse și timp pentru a oferi cele mai bune soluții cliențiilor.

hala bbo (1)

Calitatea superioară a produselor, dar și protejarea mediului înconjurător sunt factori extrem de importanți pentru noi. Dorim să ne asigurăm că produsele oferite de noi sunt pe placul clienților noștri, dar în același timp considerăm că este decisiv să protejăm natura. Impactul pe care îl avem asupra naturii trebuie să fie cât mai mic și mai prielnic. În acest sens, în anul 2014 Best Business Office SRL a obținut Certificarea ISO-14001 și ISO-9001 , pentru a garanta un nivel superior al calității atât al produselor, cât și al serviciilor oferite.

Produsele oferite și distribuite de noi sunt soluțiile ideale pentru toate etapele de producție în diverse industrii: de la domeniul alimentar, mobilier, industria auto până la industria farmaceutică. Din aceasta cauză, clienții noștri sunt atât de pe teritoriul României, cât și din Ungaria și Germania. 

Portofoliul nostru de produse este în continuă creștere. Oferta noastră constă atât din produse din producția proprie pungi cu bule polietilenă expandată, folie cu bule LDPE, HDPE, non-ESD, ESD, cât și  produse complementare benzi adezive, folii stretch, benzi paletizat, benzi PP, PES, PET, metalice.

Despre ambalaje

Ambalajele sunt materiale care invelesc un produs sau un ansamblu de produse in timpul manipularii, transportului, depozitarii si vanzarii in scopul de a proteja, a conserva si prezenta produsele pana la momentul consumarii si utilizarii lor. Ambalajul usureaza si scurteaza durata de aprovizionare a consumatorilor, creand posibilitatea de autoservire, de informare a consumatorilor asupra continutului, modului de pastrare si apreciere a produsului, usurand transportul catre consumatori si prezentarea produselor intr-o forma atragatoare.