Pungi folie cu bule

Pungi folie cu bule

Folia cu bule este realizată din polietilenă cu densitate redusă și poate fi considerată soluția ideală pentru ambalarea și protecția oricărui produs. Este un material de ambalare modern, curat, ușor de utilizat și flexibil.  Folia cu bule este potrivită pentru multe aplicații de ambalare – de la protecția suprafeței și intercalare până la crearea de perne de protecție și umplerea spațiului gol.  Folia cu bule de aer este produsă cu două sau trei straturi de polietilenă.  Bulele cu aer sunt sigilate, reducând pierderea de aer, astfel încât durabilitatea și rezistența acestora este ridicată. Folia cu bule se poate lamina cu un strat de LDPE, HDPE formând astfel al treilea strat. Foliile cu bule sunt   disponibile   în variantele (antistatice)  ESD sau non-ESD. Folia cu bule antistatică ESD este utilizată pentru ambalarea dispozitivelor electronice care sunt sensibile la electricitatea statică.

 Punga cu bule, cunoscută și sub denumirea de punga folie cu bule, este un material de ambalare folosit pentru a proteja obiecte fragile în timpul transportului sau depozitării. Este formată din două straturi de plastic, cu bule de aer închise între ele. Aceste bule de aer acționează ca amortizoare, absorbind șocurile și impacturile pentru a preveni deteriorarea obiectelor fragile.

Pungile cu bule sunt disponibile în diferite dimensiuni și grosimi, în funcție de nevoile specifice ale ambalajului si cerintele clientului . Ele sunt utilizate în diverse domenii, inclusiv în industria de transport și logistică,automotive, pentru a proteja electronice, sticlă, ceramica, mobilier sau orice alt obiect fragil care trebuie să fie transportat în condiții sigure.

Pentru a folosi o pungă cu bule pentru ambalare, pur și simplu așezați obiectul fragil în mijlocul pungii și apoi înfășurați punga în jurul obiectului, asigurându-vă că bulele de aer sunt între obiect și exterior,apoi sigilați punga cu bandă adezivă pentru a menține ambalajul în siguranță.

Pungile cu bule cu bule sunt un ambalaj eficient pentru protejarea obiectelor fragile și pentru a asigura că acestea ajung în siguranță la destinație.

Produsul poate fi comandat în dimensiuni variate.

Dimensiuni minime: 100 mm x 100 mm.

Dimensiuni maxime: 1600 mm x 5000 mm

Gramaj  între 40g/mp și 200gr/mp

Avantaje ale pungilor cu folie cu bule:

  • potrivit pentru ambalarea produselor de aceeași dimensiune (calculatoare, telefoane, camere), posibilitatea de a ambala și  produse  mai mari (scaune, componente de mobilier);
  • dimensiunea pungii foliei cu bule este întotdeauna adaptată la dimensiunea articolului care urmează să fie ambalat și in acest fel clientul economisește timp și costuri la pregătirea materialelor de ambalare, precum și a ambalajului în sine;
  • punga din folie cu bule  determină costuri de ambalare definite cu precizie,
  • creșterea semnificativă a productivității muncii,
  • consum redus de alte materiale de ambalare (benzi adezive, benzi de fixare etc).

Cum se fabrica aceste pungi folie cu bule: