pungi-saci_folie-vci

Pungi, saci si folie VCI

Pungiile și sacii anticorozivi sunt tratați cu  inhibitori de coroziune (VCI). Acești inhibitori de coroziune formează un strat molecular pe suprafața metalelor feroase și neferoase și îl protejează în mod fiabil împotriva efectelor corozive ale umidității.  Produsele  de ambalare tratate  (VCI) sunt  potrivite pentru   că oferă protecția pe termen lung a suprafeței în timpul depozitării sau pentru protecția suprafețelor în condiții extreme de transport. Oferă maximă protecție împotriva coroziunii în timpul transportul maritim.

Protecție anticoroziune chiar și în locuri greu accesibile, ecologic și reciclabil – certificat conform standardului de mediu ISO fără risc pentru sănătatea umană – nu sunt toxice, nu conțin metale grele, nitriți, siliconi, fosfați sau hidrocarburi clorurate. Alege mereu sa iti protejezi marfa cu pungi, saci si folie VCI.

Produsul poate fi comandat în dimensiuni și grosimi  variate.

Dimensiuni minime: 400mm x 600 mm.

Dimensiuni maxime: 1500 mm x 2400 mm

Grosime intre 50 microni si 120 microni

Avantajele pungiilor de folie de polietilena  VCI

  • potrivit pentru ambalarea produselor de aceeași dimensiune, posibilitatea de a ambala și  produse  mai mari 
  • dimensiunea este întotdeauna adaptată la dimensiunea articolului care urmează să fie ambalat și clientul economisește timp și costuri la pregătirea materialelor de ambalare,
  • creșterea semnificativă a productivității muncii,
  • consum ușor de controlat al materialului de ambalare
  • economii de materiale de ambalare
  • depozitare și manipulare simple