banda de legat paleti PP

Bandă PP

Benziile din polipropilenă PP sunt fabricate din material plastic ușor și sunt utilizate pentru fixarea încărcăturilor pe paleți sau pentru gruparea articolelor pentru transport. Este o soluție de legare ușoară până la medie și este perfectă pentru sigilarea și întărirea cutiilor de carton sau pentru asigurarea încărcăturilor pe paleți.

Benzile de polipropilenă  PP permit legarea rapidă și fără probleme cu ajutorul  aparatele manuale, a mașinilor semiautomate sau automate care lucrează la viteză mare. Benzile de legat pot fi conectate prin elemente de fixare din metal sau plastic, prin ultrasunete sau sudare termică.

Avantajele benzii PP

Banda  de legare paleti, din plastic are o greutatea redusă, se adaptează la formă obiectului ambalat, are o rezistență  mare la umiditate și la majoritatea substanțelor chimice obișnuite, nu corodează. Este excelenta pentru sarcini grele are o rezistență ridicată la rupere și o întindere scăzută a benzii nu deteriorează și este ușor de retensionat.

 Poate fi sigilată  și doar cu catarame metalice sau capse. Este utilizată pentru legarea produselor pe paleți, pentru închiderea anumitor cutii sau ambalare colectivă. Asigura stabilitatea produsului în momentul  transportului prin sigilarea sau legarea acestora. Ideală pentru produse fragile, grele și voluminoase, pentru depozitare pe termen lung și în aer liber.

Este reciclabilă și nu prezintă pericol  pentru mediul înconjurător, benzile de legare reciclabile pot fi depozitate în halde sau arse – nu apar substanțe nocive. Alege o banda de legat paletii pentru un transport in siguranta.