Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde în România, prin intermediul unei firme de curierat in termen de 2-3 zile lucrătoare de la primirea comenzii. Având în vedere natura produselor comercializate, acestea nu vor fi livrate prin Poșta Română.

Comerciantul își rezervă dreptul de a confirma comenzile, prin contactarea clienților, înainte de a le onora. Livrarea produselor se va face exclusiv printr-o firmă de curierat, tarifele fiind cele precizate mai jos.

Clientul va fi contactat telefonic de către reprezentanții firmei noastre pentru a stabili coordonatele expedierii.

Recepția produselor reeprezintă confirmarea dumneavoastră că produsele au ajuns în stare bună. Factura atașată constituie contractul de vânzare/cumpărare dintre dumneavoastră și Comerciant, conform legislației in vigoare.

Comerciantul își rezervă dreptul de a intârzia sau de a anula livrări ale produselor comandate, dacă acestea nu pot fi onorate din diverse motive, independente de acesta, precum: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform legilor românești.

În cazul nelivrării produselor sau a livrării necorespunzătoare, valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite clientului este cea a sumei încasate de la clientul respectiv.

Costuri de livrare:

Cost unic 20 lei indiferent de cantitate !
Transport Gratuit la achizitii de minim 400 lei

Returnarea produselor

Orice reclamatie privind livrarea comenzii (ambalaj distrus/deteriorat, produse neconforme) va fi adusa la cunostinta in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa departamentului de vanzari, spre solutionare.

În cazul în care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor încasate deja de către Comerciant, dar nu si alte despagubiri.

Comanda poate fi returnată fără nici un motiv in termen de 14 zile de la primirea acesteia.

Produsul nu poate fi returnat in cazul in care a fost desigilat.

Rambursarea valorii comenzii returnate

Rambursarea banilor se va face prin transfer bancar într-un termen de maxim 30 de zile de la data la care am primit coletul returnat.

In cazul în care comanda returnată nu a beneficiat de transport gratuit, valoarea rambursata nu va include și taxa de transport.

Pașii necesari returnarii produselor

  1. Scrieți-ne un email pe adresa office@bboffice.ro sau prin formularul de contact cu numarul comenzii ce doriti sa o returnati si contul dvs. bancar in care doriti sa se faca rambursarea comenzii returnate.
  2. După aprobarea returului expediati coletul prin curier la adresa: S.C. BEST BUSINESS OFFICE S.R.L., Str. CALEA ALBA IULIA nr. 16, Drâmbar-Alba Iulia, jud. Alba, Telefon: 0358 401 056
  3. In termen de 30 de zile de la primirea coletului, vom face transferul bancar catre contul mentionat la punctul 1.