Jurnal de călătorie

                  Ca orice călătorie pe care nu o planifici în detaliu, ai parte de mici sau mai mari aventuri. Pentru noi, cei de la Best Business Office, călătoria a început cu o oportunitate uriașă din partea unui colaborator de a începe  producția de ambalaje  de plastic, ambalaje pe care până în acel moment doar le comercializam. Așa că, am început căutarea primului utilaj care să facă din această oportunitate un vis împlinit. În 2013, achiziția primului nostru utilaj  a fost o aventură  palpitantă, în condițiile în care aveam deja primele comenzi, dar și o mică întârziere în livrarea lui.  

       O, și credeți că ne-am oprit doar la un singur utilaj? Nu.  În fiecare an am mai cumpărat cel puțin un utilaj care să crească capacitatea de producție a comenzilor, în termene cât mai scurte, datorită faptului că ambalajele sunt printre ultimele în gândul fiecărui client, asta până când descoperă că nu le are. În prezent deținem mai multe utilaje de capacitate mare, atât ca dimensiune, 1600cm, cât și ca număr de unități produse într-o oră, dar și alte utilaje adiacente care ajută la pregătirea materiei prime.

       Componenta cea mai importantă din angrenajul unei companii, mici sau mari, sunt oamenii, care fac lucrurile să se miște. Am început cu o echipă mică, cât o familie și am ajuns să fim până în acest moment 27 de oameni. Lucrurile se mișcă orice ai face, la fel și oamenii.  Toți avem momente mai bune, sau mai puțin bune, uneori râdem împreună, alteori ne certăm, dar  nu uităm niciodată că suntem diferiți și fiecare aduce cu el cunoștințe și emoții pentru care trebuie să le mulțumim. Anumite emoții ne fac fericiți, altele mai puternici. Indiferent dacă anumiti oameni stau mai mult într-un loc, iar alții mai puțin, totul face parte din evoluție.

         “Dream big!” cred că asta este motto-ul fiecărei companii la început de drum și aceasta este singura parte în care nu am dorit să fim diferiți. Însă în toate celelalte lucruri am dovedit că suntem diferiți față de alții. Noi NU doar producem sau vindem produse de ambalare, ci oferim cliențiilor noștri, permanent, consultanță în ambalarea produselor, în așa fel încât acestea să ajungă în siguranță la destinație.

        Micile eșecuri, sau mai bine spus, erori de calcul, nu ne-au oprit din drumul nostru, ci ne-au făcut mai puternici, mai pregătiți să facem față noilor provocări. Se spune că, dacă nu poți alerga trebuie să mergi, dar nu trebuie să te oprești decât la finish. Pentru noi, finish-ul acestui proiect reprezintă momentul în care nu va mai exista nevoia unui ambalaj.

         Chiar dacă nu am ajuns, încă, în cel mai înalt punct al nostru, nu ne vom opri și vom continua să aducem soluții inovatoare de ambalare, adaptate pieței în continuă mișcare. 

 

 

Vă place acest articol?

Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Twitter
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Pinterest