Jurnal de călătorie

Că orice călătorie pe care nu o planifici în detaliu ai parte de mici sau mai mari aventuri. Pentru noi cei de la Best Business Office călătoria a început cu o oportunitate uriașă din partea unui colaborator de a începe  producția de ambalaje  de plastic, ambalaje pe care până în acel moment doar le comercializam. Așa că am început căutarea primului utilaj care să facă din această oportunitate un vis împlinit. În 2013 achiziția primului nostru utilaj  a fost o aventură  palpitantă din moment ce aveam primele comenzi și o mică întârziere în livrarea lui.  

O, și credeți că ne-am oprit doar la un singur utilaj? Nu.  În fiecare an am cumpărat cel puțin un utilaj care să crească capacitatea de producție a comenziilor în termene cât mai scurte datorită faptului că ambalajele sunt printre ultimele în gândul fiecărui client asta până când descoperă că nu le au. În prezent deținem mai multe utilaje de capacitate mare atât că dimensiune 1600cm cât și că și număr de unități produse într-o ora dar și alte utilaje adiacente care ajută la pregătirea materiei prime.

Componentă cea mai importantă din angrenajul al unei companii, mici sau mari, sunt oamenii care fac lucrurile să se miște. Am început cu o echipa mică cât o familie și am ajuns să fim până în acest moment 25 de oameni. Lucrurile se mișcă orice ai face, la fel și oamenii.  Toți avem momente mai bune sau mai puțin bune, uneori râdem împreună uneori ne certăm, dar  nu uităm niciodată că suntem diferiți și fiecare aduce cu el cunoștințe și emoții pentru care trebuie  le mulțumim. Unele emoții ne fac fericiți unele mai puternici. Indiferent  dacă uni oameni  stau mai mult într-un loc alți mai puțin totul face parte din evoluție.

 Dream big cred că asta este moto-ul fiecărei companii la început de drum și această este singură parte în care nu am dorit să fim diferiți . Însă în toate celelalte lucruri am dovedit că suntem diferiți față de alți. NU doar producem sau vindem produse de ambalare oferim cliențiilor noștri în permanent consultanță în ambalarea produselor în așa fel încât acestea să ajungă în siguranță la destinație.

Miciile eșecuri sau mai bine spus erori de calcul nu ne-au oprit din drumul nostru ci ne-au făcut mai puternici mai pregătiți să facem față noilor provocări. Se spune că dacă nu poți alerga trebuie să mergi dar nu trebuie să te oprești decât la finish. Pentru noi finish-ul acestui proiect reprezintă momentul în care nu va mai există nevoia unui ambalaj.

Chiar dacă încă nu am ajuns în cel mai înalt punct al nostru nu ne vom opri și vom continuă să aducem soluții inovatoare de ambalare adaptate pieței în continuă mișcare. 

Vă place acest articol?

Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Twitter
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Pinterest