Prima pagină » Magazin Online » Polietilena Expandata

Placă PEE

Placa din PEE este produsă din cel puțin două straturi de folie de polietilenă expandată laminate la cald și au aceleași proprietăți ca și folia de polietilenă expandată. Polietilenă expandată este un material cu elasticitate ridicată, permeabilitate scăzută, rezistentă mecanic, protejează împotriva șocurilor repetate. Avantajele plăcii de polietilenă este impresionant, flexibilitate excelentă, conductivitate termică scăzută, rezistență chimică, rezistență mecanică la șocuri, sănătatea și siguranța mediului,  ușoară și  complet reciclabilă.

Plăcile de polietilenă expandată (PEE) sunt produse dintr-un material plastic expandat cu bule de aer închise. Acest material este ușor, izolant termic și are proprietăți de amortizare, ceea ce îl face potrivit pentru diverse aplicații în construcții, ambalare, industria alimentară și altele.

Iată câteva dintre utilizările comune ale plăcilor de polietilenă expandată:

  1. Izolație termică: Plăcile PEE sunt utilizate pe scară largă ca materiale de izolație termică în construcții. Ele sunt ușoare și au proprietăți izolante excelente, care contribuie la reducerea pierderii de căldură în clădiri, economisind astfel energie.
  2. Ambalare: placile PEE este folosit pentru a crea ambalaje protectoare pentru obiectele fragile. De exemplu, puteți găsi plăci PEE sub formă de „bureți” sau „cartoane” care înconjoară produsele electronice, sticlă sau ceramica pentru a le proteja de impacturile accidentale.
  3. Industria alimentară: Plăcile PEE sunt folosite pentru a crea cutii de transport izolate termic pentru produsele alimentare. Aceste cutii pot menține temperatura și izola produsele alimentare în timpul transportului, evitând fluctuațiile de temperatură.
  4. Modelare și artă: Plăcile PEE pot fi ușor modelate cu un cuțit sau cu unelte speciale, ceea ce le face populare în proiectele de artă, sculptură sau construcții de modele.

Plăcile de polietilenă expandată pot varia în densitate și grosime, în funcție de aplicația specifică. Sunt ușor de tăiat, formate și lipite, ceea ce le face versatile pentru o gamă largă de aplicații.

de la: 95.00 lei

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.