Prima pagină » Magazin Online » Folie cu bule

Punga folie cu bule 2 str

Folia cu bule este potrivită pentru multe aplicații de ambalare – de la protecția suprafeței și intercalare până la crearea de perne de protecție și umplerea spațiului gol. Folia cu bule de aer este produsă cu două sau trei straturi de polietilenă. Bulele cu aer sunt sigilate, reducând pierderea de aer, astfel încât durabilitatea și rezistența acestora este ridicată.

    Punga cu bule, cunoscută și sub denumirea de folie cu bule, este un material de ambalare folosit pentru a proteja obiecte fragile în timpul transportului sau depozitării. Este formată din două straturi de plastic, cu bule de aer închise între ele. Aceste bule de aer acționează ca amortizoare, absorbind șocurile și impacturile pentru a preveni deteriorarea obiectelor fragile.

Pungile cu bule sunt disponibile în diferite dimensiuni și grosimi, în funcție de nevoile specifice ale ambalajului si cerintele clientului . Ele sunt utilizate în diverse domenii, inclusiv în industria de transport și logistică,automotive, pentru a proteja electronice, sticlă, ceramica, mobilier sau orice alt obiect fragil care trebuie să fie transportat în condiții sigure.

Pentru a folosi o pungă cu bule pentru ambalare, pur și simplu așezați obiectul fragil în mijlocul pungii și apoi înfășurați punga în jurul obiectului, asigurându-vă că bulele de aer sunt între obiect și exterior,apoi sigilați punga cu bandă adezivă pentru a menține ambalajul în siguranță.

Pungile cu bule cu bule sunt un ambalaj eficient pentru protejarea obiectelor fragile și pentru a asigura că acestea ajung în siguranță la destinație.

de la: 19.42 lei

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.