Prima pagină » Magazin Online » Polietilena

Pungi LDPE

Polietilena LDPE (polietilenă de densitate mică) este un material plastic moale, flexibil, ușor. Folia de polietilenă LDPE este remarcata pentru flexibilitatea și rezistență la temperatură scăzută, rezistența la coroziune. Nu este potrivit pentru aplicații în care sunt necesare rigiditate, rezistență la temperaturi ridicate și rezistență structurală. Pungiile și sacii din LDPE pot fi natur, polietilena reciclată.

Punga LDPE se referă la punga fabricată din polietilenă cu densitate mică (LDPE), un tip de plastic utilizat în mod obișnuit pentru ambalarea și transportul diferitelor tipuri de produse. LDPE este cunoscut pentru flexibilitatea și rezistența sa la umiditate, ceea ce îl face potrivit pentru o gamă largă de aplicații.

Iată câteva caracteristici și utilizări comune ale pungilor LDPE:

  1. Flexibilitate: Pungile LDPE sunt ușoare și flexibile, ceea ce le face potrivite pentru ambalarea produselor care necesită o anumită flexibilitate sau capacitate de întindere.
  2. Rezistență la apă: LDPE este rezistent la umiditate și umezeală, ceea ce îl face potrivit pentru ambalarea alimentelor sau a altor produse care trebuie protejate împotriva apei.
  3. Uz casnic: Pungile LDPE sunt adesea folosite în gospodărie pentru depozitarea și organizarea produselor, precum haine, jucării, documente sau alte obiecte.
  4. Ambalarea alimentelor: Pungile LDPE sunt folosite pentru ambalarea produselor alimentare cum ar fi pâinea, legumele, fructele sau carne. Ele ajută la păstrarea prospețimii și prevenirea contaminării.
  5. Ambalarea industrială: În industrie, pungile LDPE sunt utilizate pentru a ambala piese mici, componente sau materiale pentru a le proteja în timpul manipulării și transportului.
  6. Sacoșe pentru cumpărături: Sacoșele de plastic pe care le primiți în supermarket sau în alte magazine sunt de obicei fabricate din LDPE. Aceste sacoșe pot fi reutilizate pentru cumpărături ulterioare.
  7. Ambalarea farmaceutică: În industria farmaceutică, pungile LDPE pot fi utilizate pentru ambalarea medicamentelor sau a altor produse medicale.

Pungile LDPE sunt disponibile în diverse dimensiuni, grosimi și stiluri, pentru a se potrivi nevoilor specifice. Sunt ușor de utilizat și pot fi reciclate pentru a fi transformate în alte produse din plastic.

de la: 8.50 lei

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.