PUNGILE ZIP-LOCK, UN CONCEPT MULT MAI COMPLEX DECÂT NE IMAGINĂM

Știai că pentru această industrie, aerul este un adevarat inamic?


În mod constant se investesc sume fabuloase în cercetare și inovare, pentru a putea obține cele mai originale și calitative pungi zip-lock, care să fie închise și apoi redeschise cât mai ușor, astfel încât conținutul să se păstreze în condiții impecabile.

Pungile zip-lock se utilizează în ORICE domeniu și activitate.

Foarte interesant la aceste pungi de tip zip-lock, este faptul că ele au parcurs un drum lung, din anul 1950 si pana astazi, moment in care Borge Madsen a inventat pungile resigilabile.

La început au apărut pungile, apoi mai târziu în 1993 s-a adăugat un ,,fermoar”, capabil să sigileze continutul în mod eficient.  Mai târziu, s-au creat și pungi zip-lock colorate, mai atractive pentru utilizatori, pentru a putea fi sortate după culori, în funcție de conținutul lor pentru o identificare mai usoara. Ulterior, sigiliul a fost întărit, pentru a nu se putea desface cu usurință, iar mai apoi s-a ușurat si modalitatea de deschidere a lor. Pentru a rezolva problema deschiderii greoaie a acestor pungi, cercetatorii s-au inspirat de la plicuri.

Inovația a mers și mai departe, încât alimentele depozitate în interiorul acestor pungi nu preiau aromele una de la cealaltă.

În fapt, ,,fermoarul” este cel care face toata treaba. Inginerii au avut nevoie de ani întregi să dezvolte produsul de înaltă calitate pe care îl folosim astăzi, iar ,,reteta” este folosită de toți producătorii, astfel încât să obțină pungi reutilizabile de înaltă calitate.


Și cum întotdeauna va fi loc pentru mai multă inovare, cercetatorii nu se opresc din a dezvolta noi modele din ce în ce mai revoluționare.

Utilitatea lor este incontestabilă fiind utilizate cu succes atât în domeniul industrial, cât și cel casnic, reprezentând cea mai bună soluție pentru a depozita diferite obiecte, mărfuri, alimente și multe altele în interiorul lor, fără inconveniente.

Vreți să aflați mai multe despre pungile noastre zip-lock?

Vă invităm să ne contactati, iar noi cu siguranță vă răspundem cu drag 😊

Vă place acest articol?

Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Twitter
Distribuie pe LinkedIn
Distribuie pe Pinterest